Annonce
Forældre og virksomheder bakker op om kampagnen

Flere forældre, bedsteforældre og virksomheder bakker op om kampagnen ”65.000 grunde til bedre kemi”.

Her kan du læse, hvorfor forældre bakker op om kampagnen, og hvad de gør for at mindske deres børns og børnebørns udsættelse for kemikalier. Du kan også se hvilke virksomheder, der bakker op om kampagnen.Mød de forældre, der bakker opAnne-Grethe Bjarup Riis

© Project Photos
Jeg møder dagligt børn i børnehaven og vuggestuen, der stinker af parfumeret vaskepulver. Og jeg ser, at de får dårlige kinder-hapser med i madpakken, der flyder over af e-numre, siger Anne-Grethe Bjarup Riis, der er mor til tre børn på 2, 5 og 13 år.

Læs mere

Peter Gade

© Project Photos
I min verden skal børn omgives af noget rent og naturligt – det gælder både kosten, hjemmet og ting. Jeg er sikker på, at det påvirker deres måde at tænke og vokse på, siger Peter Gade, der er far til to piger på 5 og 1 år.

Læs mere

Hilda Heick

© Project Photos
Børn kan ikke selv beskytte sig og vide, hvad der er godt for dem. Det er de voksne, der har ansvar, siger Hilda Heick, der er mormor til to drenge på 5 og 1 år.

Læs mere

Kamilla Uttrup

© Project Photos
Som mor til to små piger har jeg været meget berørt af at høre om små piger, der går for tidligt i puberteten. Det skræmmer mig virkelig, siger Kamilla Uttrup, der er mor til to piger på 5 og 2 år

Læs mere

Peter Lykke Fick

© Project Photos
Kampagnen har nogle gode og sunde budskaber, som ikke er vanskelige at efterleve. Og for dem, der er omkostningsorienterede, er det også vigtigt, at det ikke behøver at koste mere at efterleve budskaberne, siger Peter Lykke Fick, der er far til en pige på 2 1/2 år.

Læs mere

Margaret Bergman

© Project Photos
Jeg forbinder ”hormonforstyrrende stoffer” med noget, som kan ødelægge eller ændre vores livsbetingelser, ødelægge hud og andre organer samt forstyrre frugtbarheden. Derfor er kampagnen vigtig, siger Margareth Bergman, der er bedstemor til syv børn i alderen 1 til 12 år.

Læs mereSe de virksomheder, der bakker op© Project Photos
Libero bakker op om kampagnen ”65.000 grunde til bedre kemi” fordi, det er så vigtigt at være med til at mindske den påvirkning af skadelige stoffer, børn udsættes for.

Læs mere© Project Photos
Neutral bakker op om kampagnen ”65.000 grunde til bedre kemi” fordi kampagnens budskab går hånd i hånd med vores eget budskab om, at forældrene skal passe godt på deres børn.

Læs mere


Sidst opdateret: 23.10.2009


SYGDOMME FRA A-Å
KLIK PÅ DET BOGSTAV SYGDOMMEN STARTER MED
ABCDEFGHIJ
KLMNOPQRST
UVWXYZÆØÅ
Søg på symptomerTjek din medicin
Spørg lægenSpørg i debatten
NYT OM SYGDOM OG SUNDHED HVER UGE
Få Netdoktors nyhedsbrev
- helt gratis!
www.netdoktor.dk

Til dig fra Netdoktor

Nyheder fra Videnskab.dk

Bedre kemi på flere sprog

Download booklet on "65,000 reasons for better chemicals"

Faktaark på arabisk

Faktaark på tyrkisk

Oplysningerne må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på NetDoktor.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller fastlægge behandling. Brugerbetingelser: Vigtige juridiske informationer - Læs også NetDoktors privatlivspolitik.

The documents contained in this web site are presented for information purposes only. The material is in no way intended to replace professional medical care or attention by a qualified practitioner. The materials in this web site cannot and should not be used as a basis for diagnosis or choice of treatment. Click here - Conditions for use - Important legal information.

NetdoktorMedia :: C/O Berlingske Media :: Pilestræde 34 :: DK-1147 København K
Tlf. 33 17 92 50 :: CVR: 28 68 61 37 :: Ophavsret :: Generelle handelsbetingelser
© Copyright 1998-2015 NetDoktor.dk - All rights reserved
NetDoktor.dk is a trademark