Annonce
Hvordan kan man behandle høje tindinger?

Spørgsmål

Kære Netdoktor

Jeg er en ung mand på 22, som er godt træt af mine meget høje tindinger og kunne godt tænke mig at få gjort noget ved det, og nu har jeg kigget rundt på nettet for at finde en behandling, og det jo godt forvirrende med alle de der behandlingssteder der er. Men ville gerne vide, om der er en klinik, som du kan anbefale? Jeg har også set et sted, hvor man kunne få fortaget en hårtransplation uden ar, men kan det lade sig gøre? Kan desvære ikke lige huske, hvad siden hed, men Dan Rachlin har også fået lavet hårtransplation der. Håber meget, der er nogen, der kan hjælpe mig.

Med venlig hilsen en spørger

Svar

Kære Spørger

Optræden af høje tindinger med årene er en naturlig forekomst hos mænd. Den kan begynde så tidligt som i 18-20 års alderen eller sent i livet. Flertallet vil acceptere denne naturlige proces, medens andre bekymrer sig over denne ændring i ungdomsbilledet. Du hører til den sidste gruppe, som gerne vil finde en behandling. Hertil kommer, at du ønsker at få anbefalet en klinik. Til det må jeg svare, at det ligger uden for min tilladelse. Det eneste, jeg kan gøre, er at tilråde, at du virkelig sikrer dig, at klinikken styres af- og du behandles ved speciallæge i plastikkirurgi.

Behandlinger kan foretages ved flytninger af såkaldte hud ”flaps” til at mindske de høje tindinger. Undertiden kan man ved at anbringe en plastik ballon (”expander”) under huden skaffe sig større flaps. Ved disse operationer er der ikke tale om, at der ikke forekommer ar, men disse ligger inden for huden med hår og således gemt. Andre operationer forekommer med anlæggelse af mikro- eller minigrafter. Den dygtige kirurg skaber ikke større ardannelse; men man skal tænke på, at det er hud flyttet fra andre områder, som senere måske kan optræde med lidt mørkere hår i den samtidige grånende hår.

Venlig hilsen

Hugh Zachariae

Speciallæge i hudsygdomme


Sidst opdateret: ..


SYGDOMME FRA A-Å
KLIK PÅ DET BOGSTAV SYGDOMMEN STARTER MED
ABCDEFGHIJ
KLMNOPQRST
UVWXYZÆØÅ
Søg på symptomerTjek din medicin
Spørg lægenSpørg i debatten
NYT OM SYGDOM OG SUNDHED HVER UGE
Få Netdoktors nyhedsbrev
- helt gratis!
www.netdoktor.dk

Til dig fra Netdoktor

Nyheder fra Videnskab.dk

Oplysningerne må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på NetDoktor.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller fastlægge behandling. Brugerbetingelser: Vigtige juridiske informationer - Læs også NetDoktors privatlivspolitik.

The documents contained in this web site are presented for information purposes only. The material is in no way intended to replace professional medical care or attention by a qualified practitioner. The materials in this web site cannot and should not be used as a basis for diagnosis or choice of treatment. Click here - Conditions for use - Important legal information.

NetdoktorMedia :: C/O Berlingske Media :: Pilestræde 34 :: DK-1147 København K
Tlf. 33 17 92 50 :: CVR: 28 68 61 37 :: Ophavsret :: Generelle handelsbetingelser
© Copyright 1998-2015 NetDoktor.dk - All rights reserved
NetDoktor.dk is a trademark