Annonce
Råd om blodsukker

1: Kend dit blodsukker

For at reagere på en forhøjet blodsukkerværdi, skal du kende det. Tjek det hjemme, eller gå til din læge, og bed ham om at tjekke det. Kig med i tabellen nedenfor, eller tag vores blodsukkertest. Blodsukker måles i mmol/l (millimol per liter)

For højt blodsukker11.1 mmol/l eller mere
Let forhøjet blodsukker5.5 - 11.1 mmol/l
Normalt blodsukker3 - 5.5 mmol/l


2: For højt blodsukker?

Du kan ikke være sikker på, at en måling er nok til at kende dit blodsukkertal generelt. Er det for højt første gang, du tager det, er det en god idé at tage det igen. Er det fortsat forhøjet, bør du kontakte lægen for at få ham til at tjekke det.

3: Normalt blodsukker?

Hvis dit blodsukker er normalt, er det selvfølgelig skønt. Men det kræver fortsat, at du tænker over at leve almindeligt sundt - det vil sige spise grønt og motionere cirka en halv time om dagen. Læs mere om kostrådene her.

Læs mere om blodsukker og diabetes her


Sidst opdateret: 08.06.2010


SYGDOMME FRA A-Å
KLIK PÅ DET BOGSTAV SYGDOMMEN STARTER MED
ABCDEFGHIJ
KLMNOPQRST
UVWXYZÆØÅ
Søg på symptomerTjek din medicin
Spørg lægenSpørg i debatten
NYT OM SYGDOM OG SUNDHED HVER UGE
Få Netdoktors nyhedsbrev
- helt gratis!
www.netdoktor.dk

Til dig fra Netdoktor

[an error occurred while processing this directive]
Oplysningerne må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på NetDoktor.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller fastlægge behandling. Brugerbetingelser: Vigtige juridiske informationer - Læs også NetDoktors privatlivspolitik.

The documents contained in this web site are presented for information purposes only. The material is in no way intended to replace professional medical care or attention by a qualified practitioner. The materials in this web site cannot and should not be used as a basis for diagnosis or choice of treatment. Click here - Conditions for use - Important legal information.

NetdoktorMedia :: C/O Berlingske Media :: Pilestræde 34 :: DK-1147 København K
Tlf. 33 17 92 50 :: CVR: 28 68 61 37 :: Ophavsret :: Generelle handelsbetingelser
© Copyright 1998-2015 NetDoktor.dk - All rights reserved
NetDoktor.dk is a trademark