Annonce
Annonce
Debat > Kroniske smerter > lyskesmerter.
Side 1 af 1 -
Svar på emne

lyskesmerter.
Den 15-09-2008 13:32


slettet5442
Tilmeldt: 06-09-2008 17:22
Har gennem længere tid haft ondt næsten konstant dybt inde i venstre lyske?
Har været til g.u. undersøgelse, men intet er fundet.
Vågner ofte om natten ved smerterne, som kan stråle ned i venstre ben og opad til i venstre side?
Er der mon nogen, som genkender disse symptomer her, ville jeg være glad for en melding.
Tak og venlig hilsen
fra Zeniah
nb: Fik for 13 år siden fjernet min livmoder.


lyskesmerter.
Den 15-10-2008 14:59


slettet7502
Tilmeldt: 15-10-2008 13:02
hej.

De smerter, du beskriver, minder meget om dem, jeg oplevede sidste år, og som endte med diagnose og operation for diskusprolaps mellem 3. og 4. ryghvirvel.
Har du også ondt i venstre balle, når du sidder? Mine "lyske"-smerter blev værre, når jeg sad på v. balle samt gik på v. ben. Mens jeg ventede på div. undersøgelser og operation, lånte jeg et par krykker, så jeg ikke skulle træde på det ben, og det hjalp enormt.
Jeg har efter operationen fået nogle øvelser, hvor jeg skal svaje i ryggen på forskellige måder, og det hjælper, når fornemmelserne af og til kommer tilbage. Jeg har ikke ondt mere, men somme tider en mærkelig fornemmelse af hævet knæ, samt lidt følelsesløshed på indersiden af låret.
En MR-scanning kan afsløre, om det er det, der er dit problem.
God bedring!
V.h.Jette


lyskesmerter.
Den 22-10-2008 22:55


slettet5442
Tilmeldt: 06-09-2008 17:22
Hej Jette,
Ser først i dag dit svar, så undskyld min sene respons. -
Jeg skal netop i næste måned til en rygspecialist, så jeg er spændt på, om det er dér, smerten stammer fra.
Synes ellers ikke helt, at dine symptomer modsvarer mine, men nu får vi se, og i hvert fald tak for din venlighed. ...
Zeniah


Re: lyskesmerter.
Den 28-02-2009 06:24


nuur2630
Tilmeldt: 28-02-2009 04:30
Hej Zeniah1.
Du har skrevet at du skulle til en speciallæge i reumatologi (ryg-speciallæge) hvordan har det gået.? fandt de ud af noget..?
Jeg har ondt i min venstrelyske 1 år og 9 mdr. :'''(((.
min smerte er kommet efter længe varende hård belastning på arbejdet- overbelastning. efter tider smerterne har bredt sig på min krop, min venstre side, venstre lår... også ondt i maveregionen, mest omkring navlen under, over og inde i navlen. jeg var også til en ryglæge specialist. han sagde at det var seneskedehindebetændelse i lysken. jeg skulle træne hos fyso. jeg gik der over 2 mdr (en x ugentligt). hjalp ikke rigtigt, efter par mdr. gik jeg til en anden ny fyso. jeg var der 3 gange. og hun gjorde det værre, mine smerter. nu venter jeg at jeg skal til undersøgelse hos en ortopædkirurgisk..
min egen læge siger at det er en større fiberspringning (og en anden spec. læge sagde at det ike er en fibersprængning da det ikke kan tage så lang tid). og fra andre læger bl.a blev der sagt. at jeg havde mens. derfor har jeg ondt, (hvilket er helt gak gak syntes jeg), nerve klemme. muskel smerte. og at det er ryggen jeg har ondt men rammer lysken og, at det er psykisk, muligvis er jeg i depr. derfor får jeg ondt i lysken! ( hold dog op, nogle læger... !!!).
jeg har rigtig meget ondtt..:((( .
Er der en læge der kan hjælpe mig derude.. halloooo...??? :-/
not. jeg er opereret for graviditet uden for livmoderen for 9-10 år siden.
hilsen fra
Nuur


Re: lyskesmerter.
Den 20-03-2009 19:37


slettet5442
Tilmeldt: 06-09-2008 17:22
Hej Nuur og hej Jette:

Sorry for det sene svar. ...

Rygspecialisten mente, der var problemer med min lænd, og at smerterne i lysken kunne stamme derfra. ... Der var desuden en forskel på længden af hø. og ve. ben. ...

Blev sendt til m.r. scanner, som viste to polapser i to lændehvirvler og slid i en 3. die. ... Blev sendt til fysioterapi, hvor jeg nu har været 3 gange med god effekt. ... Bliver undervist i, hvordan jeg belaster min ryg mindre og lærer øvelser, som skulle hjælpe på problemet.

Jeg har været til vegatest, og da jeg fortalte hende om forløbet, sagde hun med det samme, at hun havde erfaring for, at rygsmerter ofte stammede fra en irriteret tyktarm. (?)

Mine smerter i venstre side kunne meget vel være fra min tyktarm, så måske hænger tingene sammen på den viis. ... Da jeg sagde det til min fysioterapeut, sagde hun, at hun ikke ville afvise det, men at det ikke altid hang sammen på den måde. ...

I hvert fald er jeg glad for mit forløb forstået på den måde, at når man ved, hvad man er oppe imod, giver det en helt anden form for ro på det hele. ... Vegatesteren behandler med homoøpatiske dråber, og de virker helt utrolig godt på en ellers genstridig tyktarm. ... Så jeg tror nu på, at der er en sammenhæng her. ...
Rigtig god bedring ønskes du med dine genvordigheder. ... Den lyse tid og det skønne forår hjælper over meget, tænker jeg. :)

m.v.h.
Zeniah


Re: lyskesmerter.
Den 30-03-2009 08:43


persille1
Tilmeldt: 07-12-2008 13:34
Dette ligner mine smerter .Jeg har ondt i højre ben og ballesmerter. Slidgigt i lænden. Mine ben er ikke lige lange. Fysioterapeuten behandlede mig med et godt resultat. Men da hun strakte mit ben på en bestemt måde følte jeg en smerte i lænden. Jeg skulle også udføre en øvelse hjemme. Det gjorde jeg to gange og blev klar over, den var helt gal. Mine smerter vendte voldsomt tilbage. Lørdag aften tog smerterne af. Men stadig er det helt galt i lænden. Og lysken og mine ben, især højre ben. Jeg føler at mine penge er spildt, for nu er det forfra igen. Denne gang har jeg så også ondt i lænden.
Da jeg gik ned ad trappen her til morgen gav mit ene ben efter , men jeg holdt fast i gelænderet.
Jeg er i tvivl om jeg skal tale med lægen eller bare fortsætte hos fysioterapeuten. Hun hjalp mig først, men med det sidste er det som om der er endnu mere galt. Har nogen prøvet det samme og har lidt kendskab til det.Jeg sidder og læser om det med psykiske smerter. Ubegribeligt, at læger bare siger det, når de ikke kan finde årsagen. Det er jeg da heldigvis fri for denne gang. Er det ikke mest mandlige læger, der siger det. Jeg har nu en kvindelig læge, jeg har aldrig hørt hende sige sådan noget. Mine smerter er reelle for hende.


For en del år siden havde jeg også ondt i siden. Min daværende fys. sagde det var smerter i "mørbradsmusklen", det var der mange kvinder, der havde. Hun fik smerten væk med en form for trykmassage. Og på det tidspunkt havde jeg været utallige gange hos min mandlige læge , som talte om psykiske problemer.


Re: lyskesmerter.
Den 01-04-2009 09:14


slettet5442
Tilmeldt: 06-09-2008 17:22
Efter 2 behandlinger hos fysioterapeuten skulle jeg lige gøre en større rengøring af pavillon og terrasse og så gik det rigtig galt. Jeg fik så ondt, at jeg måtte sidde og sove med varmedunk på underlivet. ...

Jeg fik skæld ud af terapeuten, som sagde, at der skulle ro til, og at jeg under ingen omstændighed måtte lave foroverbøjede ting eller løfte tunge ting. ...

Fik stort plaster på ryggen, som gjorde, at jeg tænkte mere over mine rutinemæssige bevægelser ... og nu har jeg fået 4 behandlinger, og må bekræfte, at smerterne i underlivet kan stamme fra ryggens udposninger, for jeg har det meget, meget bedre. .. Kan sove uden at vende mig med smerter i sengen, så jeg er meget taknemmelig for mit forløb. ... Jeg har flittigt lavet mine øvelser hver 2 - 3 time, og de hjælper rigtig godt, også. ...

Jeg er en årgang 1940, så selvflg. kan jeg ikke blive som ung igen, men det er helt utrolig dejligt ikke at have så ondt mere. ...

Ønsker alle debattører det bedste samt en dejlig kommende påsketid.

m.v.h.
Zeniah


nyligt opståede lyskesmerter.
Den 29-04-2009 02:23


slettet13791
Tilmeldt: 29-04-2009 01:16
jeg har for et par dage siden fået slemme lyskesmerter i venstre side.
forinden havde jeg meget ondt i min lænd i mange uger.
jeg er meget usikker på hvad det er og ville høre om der var nogen der evt. kunne hjælpe mig.
jeg har læst at hvis det var blindtarmsbetændelse skulle man ha' ondt i højre side, men da det ikke er tilfældet ser jeg bort fra dette.
jeg har været til gynæ. og der var ikke noget at se.
jeg ved virkelig ikke hvad det kan være, og håber meget at der er én eller flere der kan give mig et lille skub til at få noget mere viden omkring det.

mvh 29ta. (:

Side 1 af 1 -
Svar på emne
Annonce