Annonce
Samarbejdspartnere

Redaktionelle samarbejdspartnere:

DR

Netdoktor bidrager med indhold til DR’s nye sundhedssite dr/Sundhed. På dette sundhedssite ønsker DR at samle al relevant viden om sundhed, helse og sygdom og har derfor indgået tæt samarbejde om indhold med omkring 40 forskellige spillere på sundhedsområdet. Netdoktor er en af disse spillere og bidrager med links til de mange artikler om sygdom og sundhed på www.netdoktor.dk, oversigt over psykiatriske skadestuer samt adgang til Netdoktors medicinregister. Dette samarbejde ligger således i forlængelse af Netdoktors vision om at formidle lægevidenskab i et klart og forståeligt sprog til den danske befolkning.

Patientforeninger

Netdoktor samarbejder med en række patientforeninger omkring aktuelle sygdoms- og sundhedsrelaterede emner. Eksempelvis har Netdoktor etableret redaktionelle samarbejder med for eksempel Kræftens Bekæmpelse, Astma og Allergi, og Gigtforeningen, som Netdoktor linker til fra emnecentrene om henholdsvis astma, allergi, kræft og gigt. Netdoktor giver derfor befolkningen opdateret og aktuel information og kan samtidig med det samlede overblik over foreningerne give patienter let adgang til relevant hjælp, råd og vejledning.

Kommercielle samarbejdspartnere:

Sygeforsikringen ’danmark’

Netdoktor producerer Sygeforsikringen ’danmark’s elektroniske nyhedsbrev Nyt & Sundt. Nyhedsbrevet udkommer hvert kvartal og er gratis. Man behøver ikke at være medlem af 'danmark' for at modtage nyhedsbrevet, som også er tilgængeligt på Sygeforsikringen danmarks hjemmeside.


Sidst opdateret: 17.09.2012


SYGDOMME FRA A-Å
KLIK PÅ DET BOGSTAV SYGDOMMEN STARTER MED
ABCDEFGHIJ
KLMNOPQRST
UVWXYZÆØÅ
Søg på symptomerTjek din medicin
Spørg lægenSpørg i debatten
NYT OM SYGDOM OG SUNDHED HVER UGE
Få Netdoktors nyhedsbrev
- helt gratis!
www.netdoktor.dk

Til dig fra Netdoktor

Nyheder fra Videnskab.dk

Oplysningerne må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på NetDoktor.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller fastlægge behandling. Brugerbetingelser: Vigtige juridiske informationer - Læs også NetDoktors privatlivspolitik.

The documents contained in this web site are presented for information purposes only. The material is in no way intended to replace professional medical care or attention by a qualified practitioner. The materials in this web site cannot and should not be used as a basis for diagnosis or choice of treatment. Click here - Conditions for use - Important legal information.

© Copyright 1998-2012 NetDoktor.dk - All rights reserved
NetDoktor.dk is a trademark