Annonce
Copyright © IstockphotoSclerose betyder store ændringer i hverdagen og i fremtidsplanerne. Derfor har den stor indvirkning på livskvaliteten. Vi guider dig til større livsglæde med sklerose.
Copyright © Istockphoto Læs om sygdommen!
Tvivl og usikkerhed er et vilkår for sklerosepatienter, og det har stor betydning for livskvaliteten. Derfor er det vigtigt at vide mest muligt om den sygdom, du lider af!
Copyright © Istockphoto Få hjælp!
Det er svært at leve med en krop, der ikke fungerer, som du ønsker. Derfor er fysioterapi en vigtig del af at højne livskvaliteten, fordi det kan give et bedre forløb.
Copyright © Istockphoto Styrk din krop!
Det er vigtigt at planlægge træning, der styrker den enkelte patients kritiske områder. Træning kan nemlig hjælpe til at beholde eller genvinde funktionen flere steder.
Copyright © Istockphoto Tal med din partner!
Sclerose betyder ændringer på mange punkter i hverdagen, også på lagnerne. Det kan have konsekvenser for livskvaliteten. Her kan du læse om sex og nervesygdomme.
Copyright © Istockphoto Spørg eksperten!
Min mor har fået sclerose - Hvordan bevarer hun bedst muligheden for at gå? Læs ekspertens svar her.
Copyright © Istockphoto Del det!
Har du spørgsmål til livet med sclerose? Eller har du bare brug for at få luftet lidt ud? Så brug vores sclerose-debat.
Temaer i 2011:
Uge 6: Uge sex- Kom godt igang

Uge 5: Klar, parat, ski!

Uge 4: Vitaminer til vinter

Uge: 2-3: 2011- Dit nye, sunde år

Uge 1-2: Nyt år, nyt mod

Se liste med alle temaer fra 2010

Se liste med alle temaer fra 2009

Annonce

Få tips til din sundhed

Tilmeld dig Netdoktors nyhedsbrev
Annonce

Annonce
Oplysningerne må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på NetDoktor.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller fastlægge behandling. Brugerbetingelser: Vigtige juridiske informationer - Læs også NetDoktors privatlivspolitik.

The documents contained in this web site are presented for information purposes only. The material is in no way intended to replace professional medical care or attention by a qualified practitioner. The materials in this web site cannot and should not be used as a basis for diagnosis or choice of treatment. Click here - Conditions for use - Important legal information.

NetdoktorMedia :: C/O Berlingske Media :: Pilestræde 34 :: DK-1147 København K
Tlf. 33 17 92 50 :: CVR: 28 68 61 37 :: Ophavsret :: Generelle handelsbetingelser
© Copyright 1998-2015 NetDoktor.dk - All rights reserved
NetDoktor.dk is a trademark