Annonce

Ugens udvalgte nyheder om sundhed

Akut hjertestop rammer flere tusinde danskere hvert år, og heldigvis overlever de fleste. Forskere har nu fundet, at omega-3 kan reducere risikoen for funktionsnedsættelse af hjertet efter hjertestop. Læs denne nyhed, samt mange andre, i ugens udvalgte nyheder om sundhed på Netdoktor.Overvægtiges hjerner ældes hurtigere

Vidste du, at fedme får hjernen til at ældes hurtigere? Forskning viser, at hjernen hos en overvægtig svarer til den hos en slank person, som er hele ti år ældre.


Skal jeg vælge fysioterapeut eller kiropraktor?

Mange tror at en fysioterapeut masserer smerten væk, og at en kiropraktor 'knækker' den væk. Så enkelt er det ikke, da de på mange måder minder om hinanden. Men hvad skal man så vælge? Bliv klogere her.


Dit arbejde kan give dig hjerteproblemer

Det er ikke ligegyldigt hvornår du slider og slæber. Et dansk studie har nemlig afsløret, at fysisk aktivitet på arbejdet kan skade hjertet, men at fysisk aktivitet i fritiden har den helt modsatte effekt.


Omega-3 kan hjælpe hjertet efter hjertestop

Hver fjerde dansker dør af en hjertekarsygdom, hvilket gør det til den næst hyppigste dødsårsag i Danmark. Nu viser nye resultater, at omega-3-fedtsyrer kan hjælpe hjertet på rette vej igen, efter et hjertestop.
Dårlig form er næsten lige så farligt som rygning

Et ny studie kan afsløre, at være i dårlig form er den næststørste synder i forhold til hvad der medfører størst risiko for at dø – kun overgået af rygning. Læs med her, og se hvordan du kan nemt kan tjekke din egen kondi.
Få ugens udvalgte nyheder om sundhed fra Netdoktor

Sidst opdateret: 10.08.2016