Annonce
Annonce
Debat > Brystkræft > Ny behandlingsform for brystkræft?
Side 1 af 1 -
Svar på emne

Ny behandlingsform for brystkræft?
Den 23-01-2009 06:25


Anneas41
Tilmeldt: 23-01-2009 05:02
Jeg har i en del år haft astmatiske problemer og i begyndelsen af 2008 følte jeg mig yderligere utilpas og i maj måned 2008 fik jeg konstateret brystkræft i mit venstre bryst. Kort tid efter var min datter, der er sygeplejerske på et dansk sygehus, deltager på den Europæiske Sårhelingskonference i Portugal, og her mødte hun en dansk forsker, John F. Wetling john@wetling.dk der var på konferencen for at forklare om en ny metode i heling af kroniske sår.
Metoden er baseret på elektrisk stimulering ES, der er velkendt som en effektiv metode i sårheling, men som ikke anvendes i særlig stor udstrækning, fordi metoden til udførelse af ES er smertefuld og vanskelig at administrere.
Den metode John F. Wetling præsenterede på konferencen er baseret på at elektriciteten overføres gennem luften fra et teknisk udstyr uden nogen form for smerter for patienten og metoden er så nem at administrere, at det kun tager 5-10 minutter i oplæring.
Under min datters samtale med John F. Wetling nævnte hun om mit problem, og han oplyste, at der er flere videnskabelige artikler om ES og tumor behandling, og senere fandt min datter artiklerne og sendte kopi af dem til mig.
Det var så interessant læsning, at jeg besluttede mig for at kontakte John F. Wetling for at høre nærmere, og da jeg bor i Thailand, var min overraskelse stor over at høre, at der netop her på et af de største universitets hospitaler pågik en undersøgelse om metodens virkning på kræft patienter.
Vi aftalte, at et udstyr blev leveret til mig med anbefaling om daglige behandlinger på én time.
Resultatet var forbløffende!
Kort tid efter behandlingens start synes min astma at forsvinde, og ved et kontrolbesøg på et lokalt privathospital blev det til sygeplejerskens stor overraskelse konstateret at min lungefunktion var væsentlig forbedret.
Og senere!!
Jeg kunne mærke ændring i mit bryst og ved et kontrol besøg for min brystkræft måtte lægen tage to undersøgelser, fordi han mente der var fejl i den første, idet tumoren var reduceret i størrelse.
I dag efter 8 måneder under behandling af John F. Wetling’s apparat, der har navnet CITE , er kræftknuden i mit bryst væk ligesom min astma hvorfor jeg er erklæret rask, og ud over det kan jeg ikke mindes nogen sinde at have haft så megen energi i mit 67 år lange liv.
Da jeg kontaktede John F. Wetling gjorde han mig opmærksom på at der ved ingen helbredsmetode er 100% ‘s garanti og således også med CITE metoden, men da lægevidenskab jo netop er baseret på videnskabelige beviser, og de artikler min datter fremskaffede til mig, var videnskabelige artikler om mulighederne i brug af ES i kræft behandling, ja så besluttede jeg mig for at købe udstyret og det er nok den bedste investering jeg har gjort i mit liv.
Min datter har omtalt metoden for den onkologiske afdeling på det sygehus hvor hun arbejder, og deres svar var, at man ikke havde tid til at optage nye behandlings metoder, og det må jo nok siges at være et noget mærkværdigt svar, men mon ikke den opfattelse snart bliver ændret, statsministeren opfordrede jo netop i has nytårstale at all vi danskere skulle komme frem med vore ideer og ikke være bange for at stå ved ideer, og John W’s ide er dansk og det udstyr jeg købte her i Thailand er produceret i Danmark, så hvis ikke det offentlige vil se nærmere på CITE metoden, så kan jeg kun opfordre alle jer bryst kræft patienter at tage tingene i egen hånd og selv handle.
Anne
anneas41@gmail.com

Side 1 af 1 -
Svar på emne
Annonce