Bøger

Migrænekuren

Journalisterne Helle Torpegaard og Kirsten Husum har begået en bog ud fra en tese om, at mange af de hårdest ramte migrænikere får migræne på grund af den mad, de spiser. Men for de fleste fødevaremigrænikere er det umuligt at finde ud af, hvilke fødevarer der trigger dem.

Bogen rummer en køreplan til at finde ud af, om man får migræne af de største fødevaretriggere, og bringer en helt ny kur, Migrænekuren, hvor man kan arbejde konkret på at slippe af med migrænen eller få færre og måske mildere anfald ud fra udførlige fødevarelister og ideer til morgenmad, frokost og aften.

Ca. en halv million danskere lider af migræne. Hver tiende af dem har kronisk migræne, hvilket betyder, at de har mindst 15 dage om måneden med migræne.


Helle Torpegaard og Kirsten Husum: Migrænekuren. Find din personlige basiskost, som ikke giver migræne, Killes Forlag, 168 sider.


Se oversigt over kulturstof

Sidst opdateret: 20.09.2018