Rissalat med tun og hytteost

Frokostretter og salater

4 personer

2 dl ris (kogte, gerne brune eller fx bulgur)

4 drys salt

8 spsk. hytteost eventuelt med friske krydderurter (fx. basilikum)

300 g tun i vand

4 tsk. pesto

500 g. grøntsager (efter eget valg)

Sådan gør du:

Vend 1 tsk. pesto i de kogte ris.

Anret risene med tun, hytteost eventuelt krydret med finthakket krydderurter.

Du kan hertil servere grøntsager, fx. gulerødder i stave, peberfrugt i kvarte og cherrytomater og en skive rugbrød eller et fiberrigt grovbrød.

Annonce (læs videre nedenfor)

Energi-information pr. portion

Energi 357 kcal / 1486 KJ

Fedt 8 g.

Kulhydrat 42 g.

Protein 28 g.

Alkohol 0 g.

Kostfibre 4 g.

Sidst opdateret: 02.04.2007