Spinatsalat med avokado og ærter

Frokostretter og salater

4 personer

3 tsk. hvidvinseddike

1 spsk. sirup

2 fed hvidløg

salt

friskkværnet peber

4 tsk. rapsolie

400 g. spinatblade

1 stk. avocado i små tern

350 g. ærter (gerne ekstra fine og optøede)

1 bdt. brøndkarse (til pynt)

Sådan gør du:

Bland hvidvinseddike, sirup, hvidløg, salt og lidt friskkværnet peber i en salatskål, hvorefter olien piskes i.

Avokadoen pilles og skæres i små tern og vendes i dressingen.

Spinatbladene renses og rives i passende stykker, dryppes af på et rent viskestykke eller køkkenrulle.

Vend spinatbladene og de optøede ærter i salaten.

Du kan eventuelt pynte salaten med brøndkarse.

Annonce (læs videre nedenfor)

Energi-information pr. portion

Energi 194 kcal / 806 KJ

Fedt 10 g.

Kulhydrat 22 g.

Protein 9 g.

Alkohol 0 g.

Kostfibre 7 g.

Sidst opdateret: 02.04.2007