Annonce

Men’s Health Week: Far for livet

I dag skydes Men’s Health Week i gang med en åbningskonference, og ugen kommer til at indeholde mange sjove aktiviteter, du kan deltage i. Årets tema sætter fokus på manden som far.

Men’s Health Week er en international uge, hvor der bliver sat fokus på mænds sundhed. I år foregår det fra 12 - 18 juni, og temaet er manden som far. At blive far er en af de største forandringer i mandens identitet og har derfor en stor betydning for mandens mentale trivsel og fysiske sundhed.

I den forbindelse skyder Forum for Mænds Sundhed et nyt treårigt projekt i gang. Det hedder FAR FOR LIVET. Det indebærer, at der bliver afholdt en lang række aktiviteter rundt omkring i hele landet. Det er aktiviteter, der skal være med til at skabe bedre betingelser for fædres samvær med deres børn fra starten af barnets liv.

Læs også: Mænd vil gerne have et helbredstjek

Far for livet

Det gode samvær mellem far og barn er vigtig for hele familiens trivsel og sundhed. FAR FOR LIVET-projektet vil derfor udbyde en række aktiviteter, der understøtter far og barns forhold. Det er blandt andet aktiviteter, der vil hjælpe mandens forberedelse til at blive far. Projektet vil her være med til at skabe bedre betingelser for fædres samvær med deres børn under barsel ved oprettelse af 'Fars legestuer' i mange flere kommuner landet over.

Projektet er støttet med 10 mio. kr. af Nordea-fonden.

Læs også: Sundhed - sådan!

Program for Men’s Health Week

Du kan deltage i Men’s Health Week, hvor der er arrangeret en lang række aktiviteter. Du kan blandt andet få sved på panden til en omgang fodbold. Du kan også deltage i pladekapløb eller svinge dig i træerne som Tarzan med en tur i GoMonkey klatrepark. Der er altså mange fysiske aktiviteter, hvor far-søn-båndet kan blive plejet, men der bliver også tilbudt en masse interessante foredrag. Her kan du for eksempel møde Jan Hammer og høre en spændende fortælling om hans deltagelse i programmet “Rigtige Mænd.”

Så tag dine børn, far eller bedstefar under armen og vær med til en sjov uge, hvor mandens sundhed, og funktion som far er i centrum.

Du kan se det fulde program her.

Få flere nyheder om sundhed i Netdoktors nyhedsbrev


Kilder: Selskab for Mænds Sundhed

Sidst opdateret: 08.06.2017

Annonce