Annonce

Tema: Psoriasis

Hvad er psoriasis?

Psoriasis er en af de mest almindelige hudsygdomme. Sygdommen rammer to til tre procent af befolkningen og ses lige hyppigt hos mænd og kvinder.

Hvorfor får man psoriasis?

Smitter psoriasis? Er psoriasis en arvelig sygdom? Hvad kan fremprovokere udbrudene? Det og meget mere kan du svar på i denne artikel.

Behandlingstyper

Behandlingen af psoriasis er forskellig, alt efter hvor svært man er angrebet af sygdommen. Her kan du læse om de forskellige trin i behandlingen.

Patienthistorie: Jeg vil ikke lade mig styre af min psoriasis

For 10 år siden traf Peter en beslutning om, at han ikke ville lade sin psoriasis påvirke sin dagligdag og sit liv. Læs, hvad det betyder i praksis.

Patienthistorie: Min psoriasis er en gave

"Det værste var at sidde og skalle i gymnasiet, altså at huden faldt af i flager. Når jeg rejste mig fra stolen, kunne man se, at jeg havde siddet der." Læs Dortes historie.

Kan psoriasis være skyld i flere herpes udbrud?

Min mand og jeg har begge herpes genitalis og han har desuden psoriasis. Er det hans kombination af psoriasis og herpes der gør, at han generelt får flere udbrud?

Kaffestop fik min psoriasis til at forsvinde

"Lider du af neglepsoriasis og drikker kaffe, så se, hvad der skete af drastiske forbedringer i mit tilfælde - helt uden brug af medicin", skriver en bruger i debatten

Tidligere temaer

Annonce