Annonce

Uge Sex- Kom godt igang

Mange unge starter deres sexliv med uklare forventninger. Men ved sex skal det være lysten, der driver værket. Derfor ser vi i denne uge på at nyde sex - med andre og alene


Sådan er virkeligheden

Hvornår mister de fleste deres mødom? Og hvornår plejer man at starte med at onanere? Der går mange rygter, men her kan du finde svar på dine spørgsmål.

Sådan gør I sammen

Nogen tror, at sex handler om to ryk og en aflevering. Men en stor del af god sex, og en god start på et sundt sexliv, er bare at kæle for hinanden.

Hjælp til for hurtig udløsning

Mange mænd, unge som gamle, oplever for hurtig udløsning. Det er for nogle et problem, men man kan heldigvis træne sig ud af det. Læs om start-stop teknik her.

Onaniguide til piger

For de fleste mænd er onani en naturlig del af deres sexliv, men for piger kan det være svært at gå til. Her handler det om at finde sit eget tempo og føle sig frem. Læs vores guide.

Jomfru som 20-årig

”Jeg er 20 år og jomfru, fordi jeg egentlig ikke har lyst til sex. Er det normalt?”. Eksperten svarer, at det er vigtigt at tage tingene i sit eget tempo.

Debat

Har du også problemer med for hurtig sædafgang? Eller har du andre spørgsmål, du gerne vil have svar på? Så deltag i debatten, det er helt anonymt!

Annonce