Annonce

Klar til ski

Skiferien står for døren, og mange danskere kan se frem til sol, sne, ski og skønne slalombakker. Få her gode råd til, hvordan ferien kan blive både sjov og sikker, bliv også klogere på, hvad du skal gøre, hvis uheldet er ude.


Sådan får I en vellykket skiferie

Skiferie med familien kan hurtigt blive ødelagt af skiskader eller skrigende børn. Få gode råd med på vejen af skiinstruktør og underviser Nikolaj Smedegaard, der her fortæller, hvordan man får den perfekte familieskiferie.

Træning op til skiferien

God form giver mindre risiko for skader, større udbytte af snedagene Færre ømme muskler i afterski-timerne. Find to gode træningsprogrammer her.

Forebyg skader – brug et vippebræt

Har du et vippebræt, så find det frem! Både balancen samt muskler og led i benene har rigtig godt af en tur før skiferien.

Sådan taper du din ankel

Print artiklen ud, og tag den med på din skiferie sammen med en god sportstape. Det kan måske redde ferien, hvis anklen får et lille vred.

Hvis du kommer til skade i udlandet

Hvordan er det nu lige med forsikringer, når man rejser til udlandet. Hvad dækker det gule sygesikringsbevis, og skal man tegne en ekstra forsikring?

Tidligere temaer:

Annonce