Annonce

Alkohol og stofmisbrug

Stofrådgivningen:

Stofrådgivningen arbejder med målrettede behandlingsforløb til unge med misbrug af rusmidler. De tilbyder behandlingsforløb til unge op til 25 år. Læs mere på deres hjemmeside Stofraadgivningen.dk .

Netværkskontakten:

Netværkskontakten formidler blandt andet frivilligt socialt arbejde, opstart af selvhjælpsgrupper og hjælp til unge i alkoholfamilier primært på Fyn. Netværkskontakten kan findes på adressen www.netvaerkskontakten.dk .

Netstof.dk:

På hjemmesiden www.netstof.dk findes oplysninger om misbrugsproblemer. På Netstof.dk kan unge mellem 15 og 24 år få anonym rådgivning, læse om alkohol og stoffer og debattere med andre unge. Netstof.dk er et landsdækkende projekt, som får midler fra Socialstyrelsen. Siden udvikles og drives af Center for Digital Pædagogik og Slagelse Misbrugscenter.

Rådgivning i København:

U turn.dk er et tilbud i Københavns Kommunes til unge under 25, der ryger hash eller tager andre stoffer. De tilbyder anonym rådgivning til unge samt hjælp til pårørende og fagfolk, der arbejder med unge og misbrug.

Rådgivning i Aarhus:

Center for misbrugsbehandling i Aarhus Kommune tilbyder vejledning til behandlingsformer af stofmisbrug.

Rådgivning i Odense:

Odense kommunes misbrugskonsulenter tilbyder rådgivning og behandling til unge mellem 14 og 25 år. De tilbyder også rådgivning til pårørende.

Rådgivning i Aalborg:

Både unge og pårørende kan få hjælp af en misbrugsrådgiver i Aalborg kommune. Tilbuddet er gratis, og du kan både henvende dig telefonisk eller personligt. Læs mere om de forskellige rådgivningstilbud på Aalborg kommunes hjemmeside .

Læs mere om GODT GENNEM SORG OG KRISE

Sidst opdateret: 26.09.2014

Annonce