Annonce

Problemer med stofskiftet

Har du styr på dit stofskifte? Det er nemlig mere end bare forbrænding. Faktisk kan for højt eller lavt stofskifte være sygdomme, som kan betyde behandling for resten af livet.


Få styr på stofskiftet

Stofskiftet forbinder de fleste af os med, hvor let kalorierne sætter sig på sidebenene. Her får du indblik i, hvad stofskiftet ellers betyder.

For højt stofskifte

Mærker du en indre uro? Har du let til gråd? Eller er du mere sulten end normalt, uden at du tager på af at spise ekstra? Så lider du måske af for højt stofskifte.

For lavt stofskifte

Især ældre kvinder rammes af for lavt stofskifte. Det kan betyde træthed, tyndere hår og dårlig hukommelse. Symptomerne kan let forveksles med tegn på alderdom.

Hjælp til selvhjælp

For højt stofskifte kan skyldes jodmangel. Her kan du læse om jod, hvordan kroppen bruger det, og hvor du finder det i kosten!

Spørg eksperten

”Jeg har forhøjet stofskifte, og lægerne siger, at det slider på hjertet. Hvad mener de med det?”. Læs ekspertens svar her!

Deltag i debatten

”Nu er min blodprøve endelig normal efter 2 års behandling af for lavt stofskifte, men mit humør er stadig dårligt og svingende”. Er det noget du kender? Deltag i debatten her!

Læs mere i vores emnecentre om

Tidligere temaer:

Annonce