Annonce

Tema: Sundt og skønt efterår

Få nemt en sund familie

Efteråret er over os, og det kan være svært at holde familiens sundhed ved lige, når kulden og de søde sager trænger sig på. Læs mere om, hvordan du holder din familie sund og glad her.

Myter og fakta om afgiftning af kroppen

Tarmskylninger, detoxkure, hvidløgskure, fastekure, saftkure og vandkure. Der er nok at tage sig til, hvis man vil have en udrensning. Men det er ikke altid lige sundt. Læs her hvorfor.

Naturlig skøn – helt gratis!

Alle vil gerne se godt ud, og ofte tror vi, at cremer og sminke gør tricket. Men heldigvis er der mange andre måder at pleje og forskønne sig selv på, som er helt gratis.

Pas på dig selv, mand

Mange mænd går for hårdt til den, og derfor dør de langt tidligere end kvinder, viser tal fra sundhedsmyndighederne. Læs mere om, hvad du som mand kan gøre for at passe på dig selv.

Livsstilssygdomme og helbredstjek

Livsstilssygdomme er en betegnelse for en række sygdomme, der opstår som et resultat af en uhensigtsmæssig livsstil med usund kost og manglende motion. Læs mere om helbredstjek her.

Hvad er sund mad?

Masser af frugt og grønt, vand til og så helst ikke for meget fedt. De fleste kender kostrådene til hudløshed. Men hvad er sund mad egentlig?

Spørg lægen om sundhed

"Skal min tynde datter spise fedtfattigt?" spørger en mor Netdoktors lægepanel. Læs svaret og en masse andre spørgsmål i Netdoktors brevkasse.

Debat om skønhed og velvære

Skriv med i debatten, hvor du kan dele ud af dine tanker og erfaringer med den 'kernesunde' bølge af kost- og livsstilsråd, der begejstrer og skaber røre landet over.

Tidligere temaer

Annonce