Annonce
Er dit barns seng våd hver morgen, eller kommer det hjem fra skole med våde underbukser? Fortvivl ikke - og skæld endelig ikke ud. Der er nemlig tale om et fysisk problem, som kan afhjælpes.
Hvornår skal vi gå til lægen?
50.000 børn i første klasse lider af ufrivillig vandladning, så du og dit barn er ikke alene. Alligevel er det godt at være opmærksom på, hvornår du bør gå til lægen med dit barn. Se de syv tegn her.
Ringeapperat, liggeunderlag og inkontinenstrusser
Der er mange måder at hjælpe dit barn på. Vi har samlet en liste over de remedier, du kan tage i brug til at hjælpe dit barn med nattisseri. Se, hvad du skal tage i brug til dit barn.
Sådan behandler man børns ufrivillige vandladning
Hvis dit barn er 6-7 år og fortsat tisser i sengen om natten, er det en god idé at få undersøgt dit barn hos lægen og få en snak om, hvilke behandlingsmuligheder der er. Læs om dem her.
Min datter et begyndt at tisse i sengen igen - hvad gør jeg?
"Jeg har en pige på 5½ år. Hun har været tør om natten i mere end to år nu. Engang imellem har hun tisset i sengen, og i meget korte perioder har hun tisset flere gange. Men her på det sidste har hun tisset hver eneste nat i ca. 3-4 uger." Læs hvilke råd, der gives i debatten...
11 år - og på vej mod tørre nætter
En mor til en 11-årig dreng fortæller i debatten, hvordan hendes søn nu endelig er tør om natten - læs her hvordan.

Læs mere i vores emnecenter: Børn og inkontinens
Annonce

Få tips til din sundhed

Tilmeld dig Netdoktors nyhedsbrev
Annonce

Annonce
Oplysningerne må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på NetDoktor.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller fastlægge behandling. Brugerbetingelser: Vigtige juridiske informationer - Læs også NetDoktors privatlivspolitik.

The documents contained in this web site are presented for information purposes only. The material is in no way intended to replace professional medical care or attention by a qualified practitioner. The materials in this web site cannot and should not be used as a basis for diagnosis or choice of treatment. Click here - Conditions for use - Important legal information.

NetdoktorMedia :: C/O Berlingske Media :: Pilestræde 34 :: DK-1147 København K
Tlf. 33 17 92 50 :: CVR: 28 68 61 37 :: Ophavsret :: Generelle handelsbetingelser
© Copyright 1998-2014 NetDoktor.dk - All rights reserved
NetDoktor.dk is a trademark