Annonce
ADHD er en lidelse, der konstant er genstand for debat. For nogle er ADHD nutidens ord for børn og voksne med ild i rumpetten, mens det for andre er en lidelse med stort "L". Se, hvad eksperterne kigger efter, når de diagnosticerer, og læs, hvordan du indretter en hverdag med ADHD.
Hvad er ADHD?
Har man ADHD, hvis man bliver rastløs, når man sidder i stilhed med en bog? Hvad hvis det kniber med at styre sit temperament? Test, hvor meget du egentlig kender til ADHD, når vi giver dig et kort og præcist overblik over kendetegnene ved ADHD.
Sådan undersøger man barnet for ADHD
Overvejelser om hvorvidt lille Bent eller Berit har ADHD finder ofte sted i skolen, hvor barnet måske ikke kommer godt overens med klassekammeraterne eller har problemer med at sidde stille i timerne. Men hvem undersøger, om der er tale om ADHD eller ej? Og hvordan?
Voksne med ADHD
ADHD er en lidelse, der kan komme til udtryk på mange forskellige måder. Det kan også gøre den svær at spotte, særligt hos voksne. Ofte vil voksne med uopdaget ADHD søge hjælp mod eksempelvis angst eller depression. Klik her og se, hvad du skal være opmærksom på.
Terapi mod ADHD
Vidste du, at der findes alternativer til medicin, når det gælder behandling af ADHD? Faktisk findes der en række alternative behandlingsmetoder, der kan lette hverdagen for dig, der lever med ADHD. Læs om de mest udbredte her.
Hvis dit barn har ADHD
Hjælp med at strukturere hverdagene og undgå skældud. Journalist og mor til et barn med ADHD fortæller om sine oplevelser med et barn med ADHD og deler ud af sine gode råd til at skabe gode rammer for dit barn.
Læs mere i Netdoktors sektion om ADHD
Deltag også i Netdoktors debat om ADHD
Annonce

Til dig fra Netdoktor

Få tips til din sundhed

Tilmeld dig Netdoktors nyhedsbrev
Annonce

Annonce
Oplysningerne må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på NetDoktor.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller fastlægge behandling. Brugerbetingelser: Vigtige juridiske informationer - Læs også NetDoktors privatlivspolitik.

The documents contained in this web site are presented for information purposes only. The material is in no way intended to replace professional medical care or attention by a qualified practitioner. The materials in this web site cannot and should not be used as a basis for diagnosis or choice of treatment. Click here - Conditions for use - Important legal information.

© Copyright 1998-2012 NetDoktor.dk - All rights reserved
NetDoktor.dk is a trademark