Annonce
Hjernens betydning kan næsten ikke overvurderes. Derfor er det vigtigt, at du passer på den. Få skarpe træningstip til din hjerne og se, hvordan hypnose kan hjælpe dig af med dårlige vaner i ugens tema om de små grå.
Sådan fungerer din hjerne
Hjernen er opdelt i storehjernen, lillehjernen og hjernestammen, og den udgøres af milliarder af nerveceller. Storehjernen styrer blandt andet dine kognitive evner, mens lillehjernen kontrollerer bevægelse. Bliv klog på din hjerne her.
Use it or lose it!
Mange tror, alderen forringer evnen til at lære, men det er en myte. Du kan udvikle din hjerne hele livet. Det kræver blot, at du bruger den. Se de skarpe teknikker til at holde din hjerne i topform!
Sådan hjælper du dit barn i skolen
Er lidt ekstra lektiehjælp tilstrækkeligt, eller skal skolepsykologen inddrages, hvis dit barn har det fagligt svært? Vi har samlet syv råd til dig, hvis barn har det fagligt svært i skolen.
Derfor skal du spare på hovedpinepillerne
150.000 danskere lider af daglig hovedpine, og det får mange til at ty til hovedpinepiller. Men pas på forbruget. Bruger du dem oftere end hver anden dag, øger du nemlig risikoen for hovedpine. Se de alternative tip til at blive hovedpinen kvit.
Hypnose – din vej til at slippe af med dårlige vaner
Vidste du, at hypnose kan være et effektivt værktøj til at komme af med dårlige vaner såsom rygning og overspisning? Og at det kan være effektivt mod migræne? Læs om de mange muligheder, hypnose rummer, her.

Læs mere i vores emnecenter om Hjernen
Annonce

Få tips til din sundhed

Tilmeld dig Netdoktors nyhedsbrev
Annonce

Annonce
Oplysningerne må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på NetDoktor.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller fastlægge behandling. Brugerbetingelser: Vigtige juridiske informationer - Læs også NetDoktors privatlivspolitik.

The documents contained in this web site are presented for information purposes only. The material is in no way intended to replace professional medical care or attention by a qualified practitioner. The materials in this web site cannot and should not be used as a basis for diagnosis or choice of treatment. Click here - Conditions for use - Important legal information.

NetdoktorMedia :: C/O Berlingske Media :: Pilestræde 34 :: DK-1147 København K
Tlf. 33 17 92 50 :: CVR: 28 68 61 37 :: Ophavsret :: Generelle handelsbetingelser
© Copyright 1998-2015 NetDoktor.dk - All rights reserved
NetDoktor.dk is a trademark