Annonce
Hvordan harmonerer psoriasis med et kæresteforhold? Hvordan undlader jeg at lade sygdommen styre min hverdag? I denne uges tema hjælper vi dig, der lider af psoriasis, med at få en god hverdag med den ubehagelige hudsygdom.

Hvilken grad af psoriasis lider du af?
Der findes forskellige grader af psoriasis, og det påvirker dine muligheder for behandling. De fleste kan heldigvis nøjes med lokalbehandling, men for visse er det en kamp at holde bugt med sygdommen.

Vær på vagt når du leder efter alternativ behandling
Det kan være frustrerende at leve med psoriasis. Derfor søger nogle alternative behandlingsmetoder, blandt andet på nettet. Men træd varsomt, for i værste fald kan det gøre ondt værre.
Lad ikke psoriasis komme i vejen for kærligheden
For mange er det svært at tale om psoriasis og særligt unge mænd kan være tilbøjelige til at skjule sygdommen frem for at tale åbent om den.
"Min kæreste hjalp mig med at acceptere mig selv"
Tanja har levet med psoriasis fra hun var seks år. Efter mange år med usikkerhed har hun i dag lært at acceptere sig selv og sin sygdom. Læs Tanjas historie og råd til andre med psoriasis her.
Hjælp dine omgivelser til at hjælpe dig
Omgivelserne kan være en stor hjælp for folk med psoriasis, men den største hjælp kan vedkommende med psoriasis ofte selv stå for. Åbenhed om sygdommen er et vigtigt første skridt.
Læs mere i Netdoktors emnecenter om psoriasis
Deltag også i Netdoktors debat om sygdommen her
Annonce

Til dig fra Netdoktor

Få tips til din sundhed

Tilmeld dig Netdoktors nyhedsbrev
Annonce

Annonce
Oplysningerne må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på NetDoktor.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller fastlægge behandling. Brugerbetingelser: Vigtige juridiske informationer - Læs også NetDoktors privatlivspolitik.

The documents contained in this web site are presented for information purposes only. The material is in no way intended to replace professional medical care or attention by a qualified practitioner. The materials in this web site cannot and should not be used as a basis for diagnosis or choice of treatment. Click here - Conditions for use - Important legal information.

© Copyright 1998-2012 NetDoktor.dk - All rights reserved
NetDoktor.dk is a trademark