Annonce

Tema: Sund mave og tarm

Med mindre at vi er syge, er det de færreste af os som tænker over hvordan vores mave har det. Der er derfor mange som døjer med ubehag i maven, og få som rent faktisk gør noget ved det. Læs her hvordan du kommer ubehaget til livs, og får en sund og velfungerende mave.

5 råd til en sundere mave

Har du tjek på din maves helbred? Mange døjer med dagligt ubehag i maven, men gør aldrig noget ved det. Vi guider dig her til hvad der er normalt og ikke er normalt, og giver dig fem råd til, hvordan du passer på maven.

Sund tarmflora = godt helbred

Forskning viser at nøglen til sundhed og sygdom også kan findes i tarmfloraen, og det især er kosten som påvirker den. Læs med her, og se vores seks gode råd til hvad du kan gøre for at vedligeholde en sund tarmflora.

Få ro i maven med low FODMAP diæten

Er der intet som hjælper dine mavesmerter? Så kan det være at du har irritabel tarm, som skyldes allergi overfor en bestemt type kulhydrater. Her kan du læse om hvad FODMAPs er, og hvordan at low FODMAP diæten kan hjælpe dig og din mave.

Hvad giver forstoppelse?

At have forstoppelse er ikke kun ubehageligt, men kan også virke hæmmende i dagligdagen. Heldigvis kan der gøres noget ved det, så læs med her, og se hvordan at du behandler forstoppelse.

Sæt skub i fordøjelsen med kostfibre

Hvis du lider af forstoppelse, så er netop kostfibre en rigtig god løsning. Udover at være rigtig sund for fordøjelsen, har kostfibre også egenskaber til at forebygge hjertekarsygdomme og kræft. Se, hvilke fødevarer som giver flest kostfibre.

Tilmeld dig Netdoktors ugentlige nyhedsbrev her