Annonce
I denne uge er det efterårsferie for folkeskoleelever, og i den anledning sætter vi fokus på børn og unges sundhed. Vi giver dig både inspiration til en sund kost og til aktiviteter, du kan fornøje dig med sammen med dine børn.

Skab de gode kostvaner
De fleste af os er klar over, at der skal benzin på motoren for at den kan køre. Men det kan straks være sværere at finde rundt i junglen af kostråd. Vi har samlet ekspertens bedste råd.

En aktiv hverdag giver stærke unger
Det kommer næppe som nogen overraskelse, at motion er sundt for både børn og unge. Men hvor megen daglig motion anbefaler Sundhedsstyrelsen egentlig til dine børn? Og hvilken?
Når pasta bliver til pizza
Vidste du, at teenagepiger spiser sundere end teenagedrenge? Til gengæld dyrker drengene mere motion end pigerne. Mange teenagere lever dog for usundt og lader junkfood erstatte for mange måltider.
Unge og alkohol - hvor går grænsen?
Danske unge tager er i den absolutte top, når det gælder forbruget af alkohol i Europa. Hvis du er bekymret for, om dit barn drikker for meget, er der råd at hente her.
Overvægtigt barn? Sådan tager du hånd om det.
Fedme er et stigende problem i den vestlige verden, og det gælder ikke blot for voksne, for stadigt flere børn er i dag overvægtige. Vi har samlet en række måder og råd til, hvordan du som forælder kan komme dit barns overvægt til livs.
Læs mere i Netdoktors emnecenter om sundhed
Deltag også i Netdoktors debat om teenagere
Annonce

Til dig fra Netdoktor

Få tips til din sundhed

Tilmeld dig Netdoktors nyhedsbrev
Annonce

Annonce
Oplysningerne må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på NetDoktor.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller fastlægge behandling. Brugerbetingelser: Vigtige juridiske informationer - Læs også NetDoktors privatlivspolitik.

The documents contained in this web site are presented for information purposes only. The material is in no way intended to replace professional medical care or attention by a qualified practitioner. The materials in this web site cannot and should not be used as a basis for diagnosis or choice of treatment. Click here - Conditions for use - Important legal information.

© Copyright 1998-2012 NetDoktor.dk - All rights reserved
NetDoktor.dk is a trademark