Annonce
Forestillingen om den perfekte jul kan hurtigt sætte en kæp i hjulet på julehyggen. Mindsk julestressen ved at lade alle hjælpe til – også de mindste. Og husk, at mindre end perfekt også kan gøre det Netdoktor guider dig til en hyggelig jul for alle.
Sæson for konflikter
Julen er hjerternes fest, men også konflikternes. For dem, der er vært juleaften, kan højtiden ofte forstærke presset og stressen. ”Løft i flok og bed gæsterne om en hjælpende hånd” er blot et af de gode råd, vores ekspert har i julesokken til dig. Se de andre råd her.
10 skarpe til at skabe balance i (jule)hverdagen
”1. juledag har vi julefrokost hos Peter. 2. juledag skal vi være hos mine forældre klokken 13.” Der er ofte nok at se til mellem jul og nytår, og det kan få os til at glemme nuet. Med 10 simple råd kan du skabe en bedre balance i din hverdag – også med juleanden i ovnen.
Skru ned for juleambitionerne, mor
Læg forestillingen om den perfekte juleaften fra dig og fokuser på, hvad du kan få fra hånden inden de travle juledage sætter ind. Læs fem skarpe tip til at sikre din indre julefred.
Gør plads til juleslikket men husk det sunde
Det mørke vejr føler mange, at energien og humøret svinder, mens trangen til søde sager stiger. Ved at holde øje med kosten kan du mindske risikoen for at tabe pusten og holde dig på toppen i hele december.
Annonce

Få tips til din sundhed

Tilmeld dig Netdoktors nyhedsbrev
Annonce

Annonce
Oplysningerne må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på NetDoktor.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller fastlægge behandling. Brugerbetingelser: Vigtige juridiske informationer - Læs også NetDoktors privatlivspolitik.

The documents contained in this web site are presented for information purposes only. The material is in no way intended to replace professional medical care or attention by a qualified practitioner. The materials in this web site cannot and should not be used as a basis for diagnosis or choice of treatment. Click here - Conditions for use - Important legal information.

NetdoktorMedia :: C/O Berlingske Media :: Pilestræde 34 :: DK-1147 København K
Tlf. 33 17 92 50 :: CVR: 28 68 61 37 :: Ophavsret :: Generelle handelsbetingelser
© Copyright 1998-2014 NetDoktor.dk - All rights reserved
NetDoktor.dk is a trademark