Annonce
Vi retter blikket og næsen mod lugte, væsker og andet godt fra din krop. Er grøn afføring for eksempel noget skidt? Og hvordan sætter du prop i prutterne? Klem ballerne sammen og dyk ned i ugens tema med os.

Skal din krop duftes eller luftes?
Kan sved virkelig lugte af fisk? Og hvorfor dufter vores fødder aldrig af roser men ofte surt?

Hvorfor prutter jeg hele tiden?
Vi prutter alle - også selvom ikke alle ved være ved det. Men hvornår prutter man for meget? Læs brevkassesvaret til en ung mand, der er frustreret over aktiviteten i den ene ende.
Sundheden starter med det du propper i munden
Det kommer næppe som en overraskelse for dig, at din kost kan påvirke dit energiniveau og mavens balance. Men vidste du, at dårlig ånde også kan skyldes forkerte kostvaner?
Tjek (på) dit tis
Dit tis fortæller meget om dig. Og for mænds vedkommende ikke blot om evnen til at sigte. Vi har talt med en urolog, der fortæller, hvordan og hvor meget, du bør tisse.
Sådan ser den sunde afføring ud
Er grøn afføring tegn på et usundt barn, hvis ikke der er tale om Shrek? Hos Alt Om Børn fortæller en ekspert, hvad farven på dit barns afføring fortæller om dit barn.
Annonce

Til dig fra Netdoktor

Få tips til din sundhed

Tilmeld dig Netdoktors nyhedsbrev
Annonce

Annonce
Oplysningerne må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på NetDoktor.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller fastlægge behandling. Brugerbetingelser: Vigtige juridiske informationer - Læs også NetDoktors privatlivspolitik.

The documents contained in this web site are presented for information purposes only. The material is in no way intended to replace professional medical care or attention by a qualified practitioner. The materials in this web site cannot and should not be used as a basis for diagnosis or choice of treatment. Click here - Conditions for use - Important legal information.

NetdoktorMedia :: C/O Berlingske Media :: Pilestræde 34 :: DK-1147 København K
Tlf. 33 17 92 50 :: CVR: 28 68 61 37 :: Ophavsret :: Generelle handelsbetingelser
© Copyright 1998-2014 NetDoktor.dk - All rights reserved
NetDoktor.dk is a trademark