Intresseområden sparade.
Tack, din epostadress är nu registrerad.
Fakta | Medicin

Medicin mod impotens

Impotens, rejsningsproblemer og potenspiller kan du her læse mere om

Opdateret: 26. August 2014

Hvornår anvender man medicinsk behandling af impotens?

Medicinsk behandling af impotens kan anvendes som supplement til sexologisk vejledning, eller hvor der ligger fysiske årsager bag impotensen. Den vigtigste behandling her er dog altid, at man behandler den eventuelle sygdom, som er skyld i rejsningsproblemerne.

Læs om medicinsk behandling mod impotens og hvilken behandling, du skal vælge

Hvilke typer medicinsk behandling findes der mod impotens?

Tabletbehandling

Medicinen, der anvendes, er i dag især tabletbehandling, som kræver seksuel stimulation for at virke. Midlerne kan tages i god, tid inden man ønsker virkning. Der findes langtidsvirkende medicin der indeholder det virksomme stof Tadalafi, som virker op til 36 timer, og korttidsvirkende midler der indeholder Verdenafil eller Sildenafil, som virker op til 5 timer.

Lokal behandling

Er der ikke tilstrækkelig effekt af tabletbehandlingen, kan man anvende lokale midler, som i sig selv fremkalder rejsning og derfor ikke kræver seksuel stimulation.

Medicinen kan enten indsprøjtes i penis, som man kan oplæres i, eller man kan opsætte en "stift"/ pille i urinrøret, som vil virke i svulmelegemet i penis. Rejsningen indtræffer efter 5- 10 minutter og kan holde i op til et par timer.

Ved anvendelse af de lokale midler til impotens skal effekten være totalt ophørt, inden en på ny behandling startes. Stift kan dermed anvendes højst 2 gange i døgnet og indsprøjtning 1 gang i døgnet. Midlerne må ikke anvendes flere gange efter hinanden, hvis der ikke opnås den ønskede effekt.

Testosteron behandling

I sjældne tilfælde kan impotens skyldes manglende testosteron på grund af utilstrækkelig testosteronproduktion. Behandlingen kræver, at der først testes for lavt produktionsniveau. Medicin med testosteron har effekt efter få uger til måneder.

Du kan læse mere om hvert enkelt præparat mod impotens lige nedenfor denne artikel ved at klikke på det præparatnavn, du ønsker mere viden om. Se også en oversigt over alle artikler om impotens her: Rejsningsproblemer (impotens)


Du har fravalgt en eller flere cookies, hvilket kan påvirke visse udvidede funktioner på siden.