Intresseområden sparade.
Tack, din epostadress är nu registrerad.
Nyhed

Netdoktor har fået nyt design

Netdoktor har fået et nyt og mere tidssvarende design. Læs her, hvad det kommer til at betyde for dig som læser.


Offentliggjort: 4. April 2024

Netdoktor er gået i luften med et nyt design, der har brugervenligheden for øje. Det får betydning for en række af funktionerne på Netdoktor. 

Ny og mere overskuelig forside

I Netdoktors nye design er forsiden blevet enklere og mere overskuelig. På forsiden kan du nemt finde ugens tre fremhævede nyheder i toppen, og bevæger du dig lidt længere ned, finder du de senest opdaterede faktaartikler og de senest udgivne nyhedsartikler. 

Hvis du bruger din mobil, er forsiden også blevet nemmere at navigere i. Det betyder, at du i stedet for at skulle scrolle langt ned for at få alt det gode indhold, kan nøjes med at swipe et par gange. 

På den måde kan du nemt holde dig opdateret på det nyeste nyheds- og faktastof på sygdoms- og sundhedsområdet. 

Bedre navigation på sitet

I arbejdet med det nye design har der været et stort fokus på at forbedre navigationen på sitet. Det betyder, at det nu også er blevet nemmere ‘at komme’ fra én artikel og videre til andet relevant indhold. 

Når du læser en artikel, vil du blandt andet kunne finde flere artikler om samme emne i sidemenuen. Artiklerne er ordnet efter opdateringsdato, sådan at de øverste artikler i sidemenuen altid er de senest opdaterede. På den måde kan du nemt og hurtigt navigere rundt i den seneste nye viden om lige præcis det emne, der interesserer dig. 


Du vil sikkert også bemærke, at topmenuen har ændret udseende. Der er blevet fjernet nogle indgange og tilføjet nogle nye (for eksempel “Sygdomme” og “Spørg lægen”. Du kan få et overblik over sygdomsområder under menupunktet ‘Sygdomme’. 

Har du brug for en oversigt over alle emner og artikler, så finder du den også under menupunktet ‘Sygdomme’. Hvis du klikker på underpunktet ‘Sygdomme A-Å’, har du en komplet liste over alle artikler på Netdoktor, som nemt kan opdeles efter emne. 

Husk også, at du altid kan bruge søgefunktionen for at finde artikler om netop dét emne, du har brug for at vide mere om. 

Nye sektionsforsider

Alle Netdoktors artikler er placeret i en sektion – for eksempel Kræft, Diabetes eller Allergi (links). Alle sektionerne har deres egne forsider, og netop disse sektionsforsider har også fået en designmæsig overhaling. 

De er blevet gjort mere enkle og overskuelige, og så har det nye design også en betydning for, hvordan artiklerne placeres på sektionen. Det betyder, at det fremover altid vil være de senest opdaterede artikler, der ligger i toppen på sektionsforsiden. 

Da der er meget arbejde forbundet med omlægningen, vil det nye design ikke være helt klar på alle sektionsforsider lige med det samme. Derfor kan du opleve, at sektionsforsiderne i en periode vil se lidt forskellige ud. 

Profilsider til forfattere

En sidste ny funktion ved det nye site er, at forfatterne til Netdoktors mange artikler fremover vil få deres egen profilside. 

Når du læser en artikel, er navnet på forfatteren klikbart. Klikker du på navnet, får du en oversigt over alle de artikler, forfatteren tidligere har skrevet eller opdateret. 

Arbejdet med omlægningen af Netdoktor.dk er stort, og der pågår stadig løbende arbejde med sitet. Opdager du noget på sitet, der ikke fungerer, så skriv gerne til redaktionen@netdoktor.dk.
Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

Du kan til enhver tid afmelde vores nyhedsbreve ved at klikke på linket i bundet af nyhedsbrevet. Her kan du læse mere om Netdoktors privatlivspolitik .

Kommentér denne artikel

Der er endnu ingen kommentarer på denne side


Du har fravalgt en eller flere cookies, hvilket kan påvirke visse udvidede funktioner på siden.