Intresseområden sparade.
Tack, din epostadress är nu registrerad.
Fakta | Rygestop

Alle kan stoppe med at ryge!

Find motivationen til rygestop. Rygestop-konsulenten giver dig nogle gode råd til, hvordan du kan komme i gang.

Opdateret: 26. November 2019

Hvis du har røget i mange år og prøvet at holde op utallige gange, har du måske mistet motivationen og troen på, at det nogensinde kan lykkes. Men det kan det! Og når du har set videoerne med rygestopkonsulent Maj-Britt Bjerre Koch får du gnisten og håbet om et røgfrit liv igen.

Jeg har prøvet at stoppe 1000 gange før...

Selvom du har mange mislykkede forsøg bag dig, skal du ikke miste troen på, at du kan gennemføre et rygestop. Det handler om at tage små beslutninger, som du lykkes med. Her fortæller rygestopkonsulent Maj-Britt Bjerre Koch dig, hvordan du kan gribe det an.


Jeg udskyder hele tiden beslutningen om at stoppe

At stoppe med at ryge er lidt ligesom at skulle bestige verdens højeste bjerg, og det gør man jo ikke lige på en eftermiddag. Ordene kommer fra rygestopkonsulent Maj-Britt Bjerre Koch. Og hun ved, hvad hun taler om. Hun har nemlig selve besteget bjerget og har i mange år hjulpet andre med at blive røgfri. Her giver hun gode råd til dig, der hele tiden udskyder beslutningen om at kvitte cigaretterne.


Rygrad som en regnorm

Man HAR en rygrad som en regnorm, hvis man har forsøgt at holde op rigtig, rigtig mange gange uden at lykkes med det. Rygestop-konsulent Maj-Britt Bjerre Koch giver dig her nogle gode råd, der kan hjælpe dig med at få bygget din rygrad op igen.


Læs om rygestop

Alle artikler om rygestop

Gratis hjælp til rygestop

Stoplinjen: Find et rygestop nær dig


Du har fravalgt en eller flere cookies, hvilket kan påvirke visse udvidede funktioner på siden.